Selecteer een pagina

SUEZ trotse partner PMDV: Nadrukkelijk aanjager grondstoffenrevolutie

Glasbak legen door SUEZ kraanwagen

SUEZ heeft een duidelijke ambitie: “We willen nadrukkelijk de aanjager zijn van de grondstoffenrevolutie. Daarvoor gaan we uit van innovatiekracht en expertise in de afvalketen.” Een ambitie die nauw aansluit bij de doelstelling van Parkmanagement De Veenkolonien (PMDV): inzetten op maatschappelijk verantwoord ondernemen.

SUEZ is sinds de start van Parkmanagement De Veenkolonien een trotse partner. PMDV is blij de diensten van SUEZ tegen scherpe concurrerende tarieven aan te kunnen bieden aan zijn deelnemers.

SUEZ Recycling and Recovery Netherlands is specialist in afval- en grondstoffenmanagement en aanjager van de grondstoffenrevolutie. Dat betekent dat SUEZ, naast afvalpreventie, zich maximaal inzet om van afval weer grondstoffen te maken, zodat we onze natuurlijke hulpbronnen kunnen beschermen. 

SUEZ Recycling and Recovery Netherlands is onderdeel van de wereldwijde SUEZ Groep. Het bedrijf heeft in Nederland ruim veertig vestigingen, waaronder in Veendam en Groningen. Op deze beide locaties in de provincie Groningen zetten in totaal 120 mensen zich dagelijks actief in om hun deel te realiseren in de grondstoffen revolutie.

Vanuit die vestigingen adviseren ervaren medewerkers opdrachtgevers over hun afvalmanagement en wordt zorggedragen voor preventie, inzameling, op- en overslag en vervolgens hergebruik, recycling en (energetische) verwerking van afvalstromen.

SUEZ  doet dat in Nederland voor circa 530.000 huishoudens en 80.000 bedrijven en andere organisaties.

Bij SUEZ in Nederland werken ruim 2000 medewerkers. Wereldwijd werken er 85.000 medewerkers bij SUEZ die 70 landen over vijf continenten van diensten voorzien.