Selecteer een pagina

Een grote wens van diverse ondernemers en de gemeenten Veendam en Pekela gaat in vervulling. Plein Veendam – Pekela krijgt tijdens de Promotiedagen Noord-Nederland, die dit jaar op 6 en 7 november worden gehouden, een nieuwe prominente plaats direct na de hoofdingang van MartiniPlaza.

Parkmanagement De Veenkolonien heeft drie jaar geleden als eerste voorgesteld met de beursorganisatie te praten over verplaatsing van het plein dat voor veel bezoekers altijd moeilijk vindbaar was. Het oude Plein Veendam – Pekela was bereikbaar via een verstopte gang of via een andere hal.

Veendam en Pekela hadden een soort status aparte. Geen enkele logische verbinding met buurgemeenten uit de provincie.

Het initiatief van Parkmanagement de Veenkoloniën werd gesteund door Ondernemers Organisatie Pekela (OOP). Dit jaar sloten de gemeenten Veendam en Pekela en ondernemersorganisatie VOC zich aan.

Gezamenlijk hebben we de beursorganisatie weten te overtuigen van het belang van een prominente plaats voor Veendam en Pekela tijdens de Promotiedagen Noord Nederland.

De volgende stap is nu om samen met ondernemers uit Veendam en Pekela het nieuwe plein ook de juiste uitstraling te geven.

Daarover binnenkort meer informatie.