Selecteer een pagina

HCPRO Cleaners in Veendam is een jong en vernieuwend bedrijf dat innovatieve oplossingen biedt voor reinigingsvraagstukken.

HCPRO Cleaners is expert in krachtige en duurzame reinigingsmiddelen. In samenwerking met de klant wordt steeds gezocht naar de beste oplossingen die bedrijven ondersteunen en vooruit helpen.

“Als producent en leverancier ontwikkelen we industriële en microbiologische reinigers om reinigingsprocessen te vereenvoudigen, te versnellen en efficiënt te implementeren binnen de bedrijfsvoering van klanten”, zegt eigenaar Akkerman. Doelstelling van HCPRO Cleaining is niet alleen effectief reinigen, maar ook kostenbesparing te realiseren.

Het bedrijf levert aan reinigingsmiddelen voor:

  • keukens in horeca en in de zorg
  • bouwsector
  • transportsector
  • scheepvaart

Private label ontwikkeling

HCPRO Cleaners levert topkwaliteit reinigers onder eigen label, maar ontwikkelt ook private label reinigers en onderhoudsproducten voor klanten. Van ontwerp van het etiket tot en met de ‘fles’ in het schap.

Advies en maatwerk

Voor specifieke toepassingen ontwikkelt HCPRO Cleaners reinigers op maat. Deze producten worden speciaal voor klanten geproduceerd en afgevuld in flessen, cans, vaten en / of IBC’s.

De keuze uit type grondstoffen is enorm, zowel op basis van chemie als op basis van microbiologische, duurzame componenten. “Maar het allerbelangrijkste is een gedegen advies”, zegt Akkerman, die als ondernemer graag de uitdaging aangaat om voor klanten een maatoplossing voor een specifiek probleem te ontwikkelen.

Heeft u een uitdaging voor HCPRO?

Meer informatie: www.hcpro.nl