Selecteer een pagina

Deelnemers van Parkmanagement De Veenkolonien kunnen hun lidmaatschap ook in 2018 ruimschoots terugverdienen

Leden van Parkmanagement De Veenkolonien kunnen ook dit jaar hun jaarlijkse bijdrage weer ruimschoots terugverdienen.

 • Bent u al voorbereid op de nieuwe privacywet?

  Meld u nu aan voor de Privacy College die Parkmanagement De Veenkolonien (PMDV) in samenwerking met de bibliotheek in Veendam en Pprospectum heeft georganiseerd om bedrijven te helpen zich nog voor te bereiden op de nieuwe privacywet (AVG) die op 25 mei van kracht wordt in heel Europa.Is uw bedrijf al voorbereid op de nieuwe strenge wet? Nee. En u weet ook niet waar dit over gaat? Dan is het verstandig om u aan te melden voor de gratis workshop van privacymanager Rob Platteel.

  Alle organisaties die data van klanten verwerken moeten voortaan vastleggen waar zij die persoonsgegevens voor gebruiken, hoe zij dat doen (met welke software of slimme apparatuur) en wat er met die gegevens gebeurt. Wie zijn zaken niet op orde heeft loopt kans op torenhoge boetes van 4 procent van de jaaromzet tot maximaal 20 miljoen Euro. Er worden geen waarschuwingen gegeven.

  U kunt zich via deze link gratis aanmelden voor het Privacy College.

 • Zonnepanelen zonder zelf te investeren?

  Deelnemers van Parkmanagement De Veenkolonien kunnen dankzij een collectief inkoopcontract met PM Energie fors besparen op hun energielasten. Voor sommige deelnemers gaat het om duizenden euro’s voordeel per jaar. Als het contract met uw huidige energieleverancier dit jaar afloopt is het verstandig om een offerte te vragen bij PM Energie. Helemaal als u ook van plan bent om dit jaar te investeren in zonnepanelen. Deelnemers van PMDV kunnen vanaf nu zonnepanelen op het dak van hun bedrijfspand laten installeren en hun energiekosten reduceren zonder een cent zelf te hoeven investeren. Dat is mogelijk dankzij samenwerking van PMDV met partner PM Energie en externe investeerders. Overweegt u te investeren in zonnepanelen? Neem dan contact op met Parkmanager Gert Brouwer om te informeren of uw bedrijf in aanmerking komt voor deze aanbieding van PM Energie.

 • Gratis afvalscan om dit jaar te kunnen besparen op afvalkosten

  Parkmanagement De Veenkolonien heeft zich samen met premium partner SUEZ dit jaar tot doel gesteld om het totale volume restafval van alle aangesloten bedrijven met vijf tot tien procent terug te dringen. SUEZ biedt deelnemers van PMDV aan een gratis afvalscan te doen aan de hand waarvan advies gegeven kan worden hoe de hoeveelheid afval teruggebracht kan worden en de kosten kunnen worden verlaagd. Bel parkmanager Gert Brouwer om een afspraak te maken: 06-31995740.

 • Gratis tankpas met aantrekkelijke korting voor Tango, Texaco, OK en Q8

  Parkmanagement De Veenkolonien heeft vorig jaar samen met Clok, de landelijke overkoepelende belangenorganisatie voor parkmanagement in Nederland, een collectief inkoopcontract gesloten met de oliemaatschappij Tango. Deelnemers van PmdV kunnen een gratis tankpas aanvragen waarmee met korting kan worden getankt bij tankstations van Tango, Texaco, OK en Q8. De ervaring leert dat deze tankpas meer korting oplevert dan gangbare passen van andere aanbieders. Wat let u om deze gratis pas nu aan te vragen?

 • ‘Ondernemen Vanuit Je Hart’

  Parkmanagement De Veenkoloniën, stichting Groningen HartVeilig en stichting Sport en Evenementenhallen Veendam hebben tijdens de Promotiedagen Noord-Nederland het project ‘Ondernemen Vanuit Je Hart’ gelanceerd waarmee we het aantal slachtoffers van hartfalen in Veendam en Pekela willen terugdringen. We willen samen proberen om een AED in iedere woonwijk van Veendam te realiseren. Bedrijven kunnen een bijdrage aan dit project leveren door teams te sponsoren die deel gaan nemen aan het jaarlijkse stratenvolleybaltoernooi in Veendam. Geïnteresseerd? Bel parkmanager Gert Brouwer: 06-31995740.

 • Gratis producten testen voor groot publiek op festivals

  Bent u van plan om dit jaar nieuwe producten te lanceren? Of werkt u aan een bijzondere innovatie die u eerst eigenlijk nog in de markt zou willen testen? Profiteer dan van de samenwerking van Parkmanagement De Veenkolonien met Innofest. U kunt dan wellicht uw product of innovatie gratis testen op een druk bezocht festival in het Noorden. Neem contact op met parkmanager Gert Brouwer als u hier meer over wilt weten.